![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | valla bence riske girmeye deymz daha dinamik hızlı aynı zamanda tecrübeli bizim önümüzdeki yıllardada kalıcı olacak birisi olması lzım sadece etiketi olup yaş gelmiş bilmem kaç beşiktaşa gelse bile ne kadar kaç sene faydalı olabilirki
__________________ | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | iyi peki tamam ne diyim artık ben sadece yıldız aldık diye ismimiz duyulur ve diğer yıldızları almamız kolalaşır diye istemiştim ama elbet alırız iyi bir adam yanii.. inş bu gerçek bir yıldız olsun ama
__________________ | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Hepimizin temennisi bu.. ..Senin düşüncene saygı duyuyorum elbette, ama ben sportif başarıyı daha çok önemsiyorum şimdi, sportif başarı geldikten sonra diğerleri de gelir zaten arkadan eminim bundan...Fb Carlos'u aldı mesela, 1-2 ay Avrupa'da ismi duyuldu o kadar, Fb Ş.Liginde Yarı Finale çıkmasaydı şans eseri, Avrupa Fb'yi tanıyacak mıydı sanki, Carlos da olsa.. ..Carlos'un Fb'ye verdikleri, götürdüklerinden daha fazladır zaten bence, burdan götürdüklerinden kastım, kendi götürdükleri yanii.. .. | ||
| |
| | #4 | |||
| Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
1.brezilyada savunma yapılmıyor demişsin brezilyada köpek gibi savunma yapıyor adamlar yapmadıklarını nerden çıkardın anlamıyorum ileri uç oyuncuları inanılmaz yetenekli oldukları için gol sayısı fazla 2.ronaldodan eğer sakatlık problemi yoksa ben bu ligin çok üstünde bir performans bekliyorum,mükemmel bir kariyerden sonra bir düşüş yaşıyor kendisini avrupada oynayan bir takımda,kariyerinin son zamanlarında bir kez daha ispat etmek isteyecektir(örnek:hayatının en istekli futbolunu gsde oynayan hagi) 3.avrupada başarı deniyor bu işler nobre,holosko,bobo,batuhan ile olmaz(tabi başarıdan ne anladığın da önemli) 4.bu yönetim takımı geleceğin yıldızı diye dandik adamlarla doldurmazsa maddi olarak da hiçbişey kaybetmeyiz | |||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ronaldo geldigi taktirde hersey cok degisir, besiktas ismi heryerde duyulur ve taninir, buda aslinda cok önemli dünya devi olma yolunda, hele form tutarsa diyecek bisey bulamiyorum tabi ki eski ronaldo olmaz bu kesin ama onun ölüsü bile bu ligde gol krali olmaya yeterli diye düsünüyorum. zamaninda carewi satmasalardi ronaldo carew ikilisi bu ligi cok rahat götürürdü, avrupada biryerlere rahatca gelebilirdik. büyük takimsak büyük düsünüp büyük oynamamiz lazim!
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | aynen yaa şimdi şöyle birşey var fb eğer anelkayı almasaydı carlosu alamzdı guizayı alamzdı gerçi yiki almışta ya demek istediğim bir yıldız alalım ki yol açılsın bu konuda ronaldo cazip gibi geldi o yüzden dedim yani tabiki sportif başarı herşeyin önünde gelir inşllah doğru transferler yapılırda başarılı oluruz ben sadece sratejik açıdan değerlendirdim ronaldoyu ve yararlı olabilceinde inanıyorum ama tabiki yaşlı yanii genç yıldız alabiliyorsa alsınlar inşallahh
__________________ | ||
| |
| | #7 | ||
| ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | her şeyin hayrlısı.... | ||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eğer yönetim illa bir yıldız transferi yapacaksa ne ronaldo ne saviola, bence carew geri alınmalı ... ronaldo gelirse büyük heyecan yaratacağı kesin, forma ve kombine sattıracağı da şüphesiz ama ezikler carlos'u aldılar ve en fazla bundan yararlanabildiler. Ne performansını gördük carlos'un ? Tamam takım olarak zaten kötüler carlos'tan bundan daha fazla beklemek haksızlık olabilir ancak bence bu oyuncular Türkiye'yi emeklilik günlerini geçireceklerini bir yer olarak görüyorlar ... hele ki ronaldo fizik olarak carlos'tan daha iyi değildir diye düşünüyorum, tabi ronaldo'nun özel hayatı da inişli çıkışlı, istanbul geceleri daha da bozabilir. Herkes guiza'dan örnek veriyor, guiza'nın özel hayatı da malumunuz, eşinden ayrıldıktan sonra istanbul geceleri daha da bitirdi. Ronaldo tekniği ile iş yapabilir ama bize lazım olan adam kesinlikle carew'dir. Havadan ve yerden her türlü kaleyi bulabilen, fiziğine göre oldukça hızlı, ayaklarına hakim, topu karşı sahada tutan saklayıp arkadaşlarına alanlar açan bir hücumcu. hele ki bobo ile yan yana oynadığında defansların korkulu rüyası olacağına hiç şüphem yok.
__________________ ![]() Konu vrossi_kartalizma tarafından (28-03-2009 Saat 16:49 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |