![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya ronaldo kalitesinde kim geldi türkiyeye bi carlos geldi bi ortega geldi kim geldi başka biri orta saha biri sol bek ?? kim bana isim ver guiza mı ![]()
__________________ ![]() Konu İnEvAsYoN tarafından (28-03-2009 Saat 13:35 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #74 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Futbol olarak ne faydasi dokunur bilmiyorum ama reklam acisindan süper olur!
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() |
![]() | #75 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ronaldo'nun geçmişine bakarak konuşuyorsun hala, onun kariyerine sahip kaç oyuncu varki zaten...Anelkalar, Carewler, Ailtonlar da leblebi gibi gol atar diye geldiler ama kaç gol atabildiklerini gördük...Elbette Ronaldo'nun kariyerine sahip değil bu oyuncular, ama belli bi başarıları var sonuçta... | ||
![]() |
![]() | #76 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet ama dışarıya verilen paraların haddi hesabı yok bu riske girersin eğer ki tutarsa ronaldo prestij artar şampiyon yapar herey olur zaten parasını forma ve kombineden çıkarır merak etme ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #77 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() |
![]() | #78 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet başarıları var doğru söylüyosun ama sencede değmezmi riske girmeye ya güzel oynarsa hakkaten form tutarsa bizi ligte bi kere kesin şampiyon yapar avrupadada bir yerlere getirir emin ol ve anelkayı unutmuşum doğru söylüyosun ama anelkada çok aylak bir adamdı yaa oynamıyodu canı isterse oynuyodu tabi ronaldo nun böyle yapmıcağını bilemeyiz ama futbol oynamayı seven bir yapısı var diye biliyorum bilmiyorum yaa bence yönetim alsın ronaldoyu dediğim gibi zaten formadan ve kombineden parasını çıkarır o ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #79 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BEnce süper transfer olur, hele kendini bulursa ucurur bizi, forma satisindan parasi cikar zaten ![]()
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |