![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Corintias Ronaldoya verecege yillik 4 milyon dolara 2 gunde cikartmis ![]() Besiktasa gelirse yer yerinden oynar gercekten!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya sahsen ben gelsın hemen ronaldonun formasını alırım
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | RONALDO ile ilgili Cıkan SON HABER... Beşiktaş'ta Ronaldo rüzgarı esiyor... Geçtiğimiz günlerde Başkan Yıldırım Demirören ile teknik direktör Mustafa Denizli’nin yaptığı görüşmede ismi öne çıkan Brezilyalı yıldızın transferi haberi, ortalığı karıştırdı... Son gelişmeleri Fanatik’ten öğrenen Beşiktaşlı taraftarlar, forumlarda bu olayı masaya yatırdı ve görüşlerini dile getirdi. Bazı futbolseverlerin, “Yaşlı” yorumlarına karşılık büyük bir çoğunluk Ronaldo’nun takıma büyük katkı sağlayacağı görüşünde birleşti. Figer aracı olacak... Yıldız oyuncunun dünyanın gelmiş geçmiş en iyi golcüleri arasında gösterildiğinin altını çizen taraftarlar, “Ölüsü bile yeter... Forma satışları patlar, takıma ekonomik yönden büyük katkı sağlar. Yeter ki gelsin” yorumlarını yaptılar. Bu transferi özellikle Başkan Yıldırım Demirören’in çok istediği ve Juan Figer’in aracı olabileceğini kaydettiği öğrenildi. Corinthians’tan yıllık 1.4 milyon Dolar kazanan Ronaldo da Avrupa’ya dönebileceğinin sinyallerini veriyor.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 1.4 MILYON DOLAR bız delgadoya 2.1 mılyon euro verıyoeuz nobre 2.5 mılyon euro ıstıyor ronaldoyla bıran once sozlesme yapılmalı kesınlıkle alınmalı yapın su transferı saten parasını forma satısları reklam vs. cıkacak
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Gelecek sezon şampiyonlar ligine katılacaz büyük ihtimalle, artık kaliteli, şampiyonlar ligi tecrübesi yaşamış oyuncular transfer etmemiz lazım.Ronaldo, Saviola farketmez.Muhakkak yıldız transfer yapılmalı gelecek sene için. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ronaldonun gecmısıne hıckımse bırsey dıyemez ama sadece forma satmak ıcınde transfer yapmak ii bir stratejı değil. ronaldo su anda kı kılosuyla besıktas gures takımında oynar ancak eger biz avrupada ses getırmek ıstıyorsak tanınmıs fakat bıtmıs transferler le degıl yapılan musabakalardan kazanılmıs basarılarla olmalıdır. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
IspArtA KArtAlı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | kesinlikle | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |