![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Gaziantepspor karşısında alınan galibiyet ilerisi için umut verdi mi? | |||
Evet | ![]() ![]() ![]() ![]() | 36 | 97,30% |
Hayır | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 2,70% |
Katılımcı sayısı: 37. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu takım 1-2 hafta içerisinde herkesin istediği koşan savaşan takım olacak hani hep deriz ya böyle oynasında yenilirse yenilsin diye işte öyle olacak nitekim dün yetmiş dakikaka aynen öyle oldu ricardinyo nun gelişi ve 1-2 hafta zaman la bu takım yenilmez bir armada olacak bence....
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | beşiktaş taraftarına hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmak yakışmaz.ben bunu geçen hafta da imaa etmeye çalışıyodum zaten.takımı takım yapan taraftardır,bizler ümidimizi yitirirsek takım ne yapsın.
__________________ Ölümüne BEŞİKTAŞ.Uzatmaya Gerek Yok... | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla ben çok beyendim takımı..özellikle ilk yarı çok baskılı oynadılar..böyle devam ederse yeni takviyelerle birlikte kimse tutamaz bu takımı..avrupada ses getiririz..
__________________ ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !! | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bu Oyunla Biz Hem Turkiyeyi Hemde Avrupayi Sallariz Bide Sol Kanat Geldimi Kimse Durduramaz Biziiiii
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |