![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Gaziantepspor karşısında alınan galibiyet ilerisi için umut verdi mi? | |||
Evet | ![]() ![]() ![]() ![]() | 36 | 97,30% |
Hayır | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 2,70% |
Katılımcı sayısı: 37. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence de ilk yarı süperdi hatta ikinci yarıda gol yiyene kadar muheteşemdi takım.bence böyle giderse süper olur.ama ilk gol daha erken gelseydi skor çok farklı olurdu golü de yemezdik nobre de kart görmezdi..
__________________ impossible is nothing... | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | herşeyi bırakın da o burak'a hepimiz bayılmadık mı yaw? ne ani deparları vardı öyle adamın, hazırlık dönemide de gözdeydi, ve şu anda da takımdaki bana göre en yıldız oyuncu... | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | kesinlikle Ewet.
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | umut wermez mı tabı werdı burak yılmaz gercekten cok hırslı bu sene sampıyon bız olucaz ınsallah
__________________ ANLADIM YALANMIŞ DÜNYADA AŞKLAR YALANDAN GÜLMELER YALAN ALKIŞLAR DÜNYADA HERŞEY BİR YERE KADAR BEŞİKTAŞ AŞKIYLA ÖLENE KADAR!!!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |