![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
KAtılıyorum Sana
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | |||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | ayduranumut kardeşim bu konuyu açtığın için sana teşekkür ederim.Sen açmasaydın ben açacaktım.Gaziantepspor maçında ben de kapalıya gitmiştim.Maçta tek küfür yoktu alkışlar taraftara ama bu şarapta içeriz esrarda çekeriz tezahüratının Beşiktaş'la ne alakası ve bize ne yararı var anlamadım.Filistin'e destek verip İsrail'e lanet eden,tribünlerde Atatürk posterleri açan,81 ilimizin isimlerinin yazdığı Türk bayraklarını sallayan Beşiktaş taraftarının,gençleri zehirleyen bir maddeyi özendirecek bir tezahüratı büyük bir bölümün!! söylemesini anlayamıyorum.Bu ne yaman çelişkidir.Bir de lütfen galibiyet coşkusunu Fenerbahçe'ye küfür ederek kutlamayalım...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Duymaktan çok hoşlandığım bir tezahurat,ne olacak kapalı söyledi diye bundan mı etkilenecek çocuklar.Beşiktaş taraftarının piskopatlığını vurgulayan bir tezahurat,bu kadar tepkiye gerek yok bence...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
millet ne fedakarlıklar yapsın sonra sen otur klavyenin başına saydır oh ne ala siz böyle şeylere kafa yoracağınıza çekirdek çıtlatıp maç izlerken bidaha düşünün | |||
| |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bu sözler bence de artık söylenmemeli ama şu da ilginç burada bu kadar insandan sadece bir kişi karşı çıktı ama statta çoğunluk söylüyor. enteresan. takım desteklemek başka birşey, bu sözleri sahadayken duyan bir futbolcunun etkileneceğini sanmıyorum. fedakarlık yapmak bunları söyleme hakkı kazandırmıyor kimseye, yanlış düşünüyorsun. | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |