![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kart sınırında oyuncularımız var eskişehir maçında kart görmezlerse güzel olucak kaç aydır bu maçı bekliyorum nobre kesin gol atıcak eziklere delgado sivok tello cisse bu adamlarımız gününde olursa eze eze yeneriz ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | yeneceğiz inş. bekle bizi fener GE-Lİ-YO-RUZ ![]() | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben ezıklerle olan maclara artık derbı demıyorum derbı demek ıcın ezıklerın kalecısının kırmızı kart gormesı kaleye alex'ın gecmesi ve besıktasımızı o sekılde yenmesı gerek ancak o zaman derbı derım ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fener kocan geliyooooooor !! | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fener eduardo cısseyı sever ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | FeneVe 1 KaLa . . . Ölüm Sessizliği . . . şşşşşşşş | ||
![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #19 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şu feneri kadıköyde yenmenin zevki bi başka oluyor... ne zamandan beri unutmuştuk maalesef umarım bu maç bizim için çok güzel bir sonuçla biter fener içinde iyi bir hatırlatma olur... | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | GE-Lİ-YOR-UZ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |