![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Haggui'den Beşiktaş'a yeşil ışık Karim Haggui Siyah-Beyazlı takıma transfer olacağı yönündeki haberler üzerine, 'Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyorum" dedi. ![]() Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen Tunus Milli Takım oyuncusu Karim Haggui, Beşiktaş'a transfer olacağı söylentileriyle ilgili olarak, 'Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyorum' dedi. Haggui, bir süredir Türk ve Alman basınında Beşiktaş'a transfer olacağı şeklindeki haberlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, 'Türkiye'den bizzat bana bir teklif gelmedi. Benle ilgilenildiğini duydum. Türkiye'de Galatasaray, Fenerbahçe gibi büyük takımlar var. Birçok Tunuslu futbolcu Türkiye'de oynuyor. Henüz bir karar vermedim. Ama sezon bitiminde sözleşmem bitiyor. Beni isteyen takımlar tabi ki var' dedi. 'Türkiye'den bir teklif gelirse cevabın ne olur?' şeklindeki bir soruya Karim Haggui, 'Düşünmem lazım. Bütün tekliflerin en iyisini değerlendirmem lazım. Türkiye'de çok iyi takımlar var. Düşünmek için de benim zamanım var' şeklinde cevap verdi. Türkiye'de oynamaya sıcak baktığını ifade eden Haggui, 'Tabi ki Türk futbolunu yakından takip ediyorum. Geçen sene Galatasaray'a karşı oynamıştık' diye konuştu. div.pagination_detail {width:438px;padding:1px;margin:15px auto; text-align:center} div.pagination_detail div.bg {margin:auto;width:438px;height:25px} div.pagination_detail ul {list-style:none;margin:0;padding:6px 0 0 5px} div.pagination_detail li {display:inline;margin:0;padding:1px 5px 1px 5px} div.pagination_detail li.active {background-color:white} | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sivok gibi dunya capinda bi stoper yakalamisken bu takimin yapacagi sey en az onun kadar kaliteli birini koymaktir yanina haggui kalsin zapo hagguiden daha iyi bence kalas gibi adam ne donebilir ne kosabilir tek artisi hava toplari ondan bizde zaten bitane sivokun 3de biri bile olamaz o zaman gerek yok en az sivok kadar iyi bir topcu olmali yada hic olmadan boyle devam etmeli sag ve sol beke agirlik vermeliyiz oncelikle kesinlikle tas gibi iki bek lazim bu takima
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zapo sivok gelmeden önce alinsaydi sevinirdim ama simdi böyle oyunculara sahibiz gerek yok hagguiye
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zapo Varken gerek Yok | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ben zaponun yerine isterim hava hakimiyeti var zan a ne kadar güvenebilirsinizki tek sivokla yürümez bu iş. daha iyisini alabiliyosak alalım ama zor alabiliyolarsa bilicayı alsınlar
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bilicayı fenere verir Küçük aziz
__________________ Sen Benim Damardaki Kanım, Alnımdaki Yazım Şanlı BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya bize golcü lazım ya golcü... Takım tonlagol poziyonuna giriyor. Gol atamıyoruz... | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yani hakkaten bu yönetici ne düşünür hiç anlayamıyorum,yani Haggui dediğin adamın Zapo dan üstünlüğü nedir,lütfen söylermisiniz? yani rio ferdinand gibi, Ayala gibi adam alacaksındır anlarım değiştirir zaponun bonservis sorununa deger ama aynı tarz adam için ve daha iyisi olmadıgına kesin inandıgımız bu Tunuslu eleman için bu kadar parasal riske girilirmi yahu? Allah akına menajerlere mi çlışıyorsunuz ,yazık günah ya, lütfen hiç biriniz duydunuz mu bu Haggui ismini? | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | aklıma gelen tek şey fink ve haggui bonservisi olmadan alınacak zapo-delgado-bobo nun satışından gelicek para + bütçe+ cl parası ile 2 de kral transfer yapılması geliyor (jansen-mehmet t. gibi )
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |