![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya dıolardı kı bıgun herkes ezık olcak dıe herkes hata yapabılır anelkada bunun farkına warmıs olmalı belkı bızım baskanı arayıp sızın super kadronuzda oynamaktan buuk zewk alırım derse onumuzdekı gunlerde sasırmayın=) | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | anelkanın en büyük hatası futbolcu olmak bence.madem oynamak istemiosun nie futbolcu oluyosun. asıl hata oynamak istemeyen bir adamı oyna ne olur die alıp medet ummak.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ailton kendini dunyada ıspatlamıs ya bakma adam bizde tutmadı bu anelka kariyeri boyunca hiç bi takımda duzenli oynamamıskı kardesım allah daha beter etsin ezikleri ne gitsin ne oynasın baslarına bela olsun | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eziker..beter olun..ben aynı duruma tümörün düşmesini bekliyorum..birkaç maç kötü gitse de şu tümörü de bir dövseler o da gitmek istiyorum dese amma güleriz haa..gö(z)ümüzle güleriz.. ![]() ![]()
__________________ ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !! | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ezikler..beter olun..ben aynı duruma tümörün düşmesini bekliyorum..birkaç maç kötü gitse de şu tümörü de bir dövseler o da gitmek istiyorum dese amma güleriz haa..gö(z)ümüzle güleriz.. ![]() ![]()
__________________ ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |