![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fink,alman disiplini ile oynayan,çok savaşçı hiç bir zaman bir 10 numara klasında değil ama,asla da oyundan düşmeyen,takımı için terinin son damlasına kadar akıtan,10 üzerinden hep 6 ile 8 arasında oynayan,takımdaki kreatif oyuncuların verimini yükselten,az top kaybeden bir oyuncu...moralinizi bozmayın ,kesinlikle Ernst den daha kötü değil...Hatta oynadığında Ernst'in verimini yükseltir..Oyun stili Tayfur Havutçu ya çok benziyor..Bu demektir ki önümüzdeki yıl takımda; Delgado,Yusuf,Tello üçlüsünden yalnızca biri oynayacak..İyi bir solbek ve iyi bir sağbek ile "striker" bir santrafor alınırsa taş gibi bir takım oluruz inancındayım..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alman olması istikrar ve iş ahlakı bakımından artı puan ayrıca uzaktan çektiği etkili şutlarlada bilinen fink bence cissenin yerine nokta transfer oldu . ernst ile birlikte uyum içinde olacaklardır | ||
| |
| | #5 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | az alkmaarda de zeeuw diye bi oyuncu o da çok iyi keşke o alınabilseydi... neyse hayırlısı olsun...bir de GOL ATABİLEN forvetimiz olur güzel olur... | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Michael Fink ile konuları bu başlık altında devam edin.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eline Saglik Metin , Tekrar Hayırlısı olur İnşallah.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben inanıyorum ernst ve fink iyi bir ikili olacaklardır Bir sol bek bir 10 numara delgado gidecekse tabi birde forvet alırsak sadece 3 tane nokta transfer takımımızı güçlendiri şampiyonlar liginde iddialı bir kadromuz olur inanıyorum | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |