![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | inş. olur ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
bence ilk 11 de yer bulursa surekli olarak durum degisebilir olumlu yada olumsuz yonde yani yorgun defansa karsi son 20-30 dakka oynamakla ilk 11 de baslamak degisik durumlar olusturabilir.. moralli olup arttirabilir yada rehavete kapilip azaltabilir ortalamasini, tam aciklayamadim ama anlamissinizdir umarim.. Gelecek vaadeden Ibrahim Akin BITMEK UZEREYDI MILLI TAKIM olmasaydi, bence.. Aman dikkat..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | * İki maçta iki gol attın. 34 maçta kaç gol atarsın? Her maç bir gol atmayı hedefliyorum. Yüksek bir ortalama sağlarsam gol kralı da olurum. Ancak önce Beşiktaş'ın şampiyonluğu benim için her şeyden önemli... Bunun için her maç 1 gol ortalamasını hedefliyorum. En azından krallıkta 'ikinci olmalıyım' diyorum. Kaynak: Sabah | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sallama değil bence, şampiyon olacak takımın santraforu 30 civarı gol atmalıdır zaten, bunca senedir bizim golleri pancu, hassan, sergen tümer gibi ortasahalar attılar, forvetlerimiz suskun kaldı o yüzden de başarı yakalayamadık. her maç gol atacak skora katkıda bulunacak santrafor olmadan başarı da gelmez zaten... | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | aman ya beşiktaşımızı şampiyon yapsınlarda kaç gol atarsa atsın
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
neden olmasin arkadaslar, bu kadar karamsar olmayin, bu sene olmasa bile seneye olur bu adam türkiyede gol krali olmaya müsait yetenege sahip.. siz simdi bu seneden bahsediyoruz diyeceksiniz, ama ben simdiden söyliyeyim, bobo gelecege yatirimdir.. ona sahip cikalim, ama bu sene kiralayalim derim ben.. anadolu takimlari kendi aralarindaki maclarda daha acik oyun oynarlar bu da bobonun bol gol atmasi demektir.. kirayalim derken yabanci kontenjanindan dolayi öylüyorum, aksi halde cok iyi bir yedek bence.. cok iyi bir transfer, insallah bozulmaz.. dostcakalin..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |