![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | işte benim istediğim tarzda bir oyuncu..Eğer ciddi sakatlık problemi yoksa transfer edilebilir.. | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alırsak güzel olur ama konuşmak için erken bence.4 hafta sonra konuşuruz bunları bol bol.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | istenirse beşiktaş klübünün alamayacağı oyuncu yoktur bütün imkanları kullanılır gereirse ama manicheye abartılacak kadar para verilmeyecektir bu da orta da ernstin yanına süper olur ve acayip iyi bir orta sahamız olur sağ kanat da bulursak iyi gelecek senenin de şampiyonluk bize göz kırpar
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu Transfer Bölümüne Kaydırılmıştır.. İyi Forumlar..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 500 tane delgado yapar... yönetim bu adamı alsın finkide ernstin yanına alsın önlerine manicheyi koysun... 3 yıl şampiyon olsun feneride 3 yıl ust uste orda burada gider yapılsın... ama cilen siyahi bir forvet yırtıcı bir adam lazım... | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gelll manıche formanı alıcagımmmmm ![]()
__________________ T3QİN | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla adami bi gorursem 3 gormuyorum o yuzden ne desem bilemicem sakatlanmadan sureli hale getirebilirsek eger manyak iyi gelir bize ama adam habire sakatlaniyor yada baska sorunlari oluyor yoksa tartismasiz iyi oyuncu
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sol Bek'e Maxvell'i alırız Fink Olmazsa Maniche çok işimize yarar | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |