![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kesinlikle bu olayın büyütülmesi Beşiktaş ın neresinden bir fitne sokabiliriz zihniyetindeki fener medyasının planlı organiza bir haberidir. Ne olursa olsun Beşiktaş forması taşıyan herkes başımızın tacıdır. | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | trt 3 ü açtığımda tam o pozisyon denk geldi İbrahim Akın golü kaçırdığında eli başına gitti ve golde bu sırada oldu. Bir de formsuz olduğu için böyle yorumlar ortaya çıktı. Bencilliği evet var ama eğer bir sorunu olursa O da diğerleri gibi gider. | ||
| |
| | #5 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zaten kendine tepki gösterdi gol sonrası ama yinede bu şekilde yapmasın çok bencil bir oyuncu bende sevmiyorum iakını
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bende sevmiyorum bu oğlanı. hayatımda gördüğüm en bencil oyuncu. ve bir an önce satılmalı diye düşünüyorum. bunun yüzünden saç kalmayacak kafada yola yola | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya sizde üst üste iki gol kaçırsanız sonradan girip üzülürsünüz o anki insanın psikolojik durumunu göz önünde bulundurmask lazım abi ben inanıyorum her zamanki gibi ibrahim akına çok iyi işler yapacak BEŞİKTAŞIMIZDA | ||
| |
| | #8 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence de ibrahimi böyle suçlamak yanlış, kendine kızdı ama kaçırdığı goller de kaçıralacak gibi değildi, ibrahimin de bi an önce toparlanması lazım, şu an yedekliği sorun ediyor gibi görünüyor ama toparlandığı zaman Beşiktaşımızın büyük kozlarından biri olacaktır bu sezon | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |