![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | dünya takımı oluyoruz ancak olurkendee bazı şeyleri iyi yapmak lazım storeleri daha çok yaymak insaları çekmek bjk tv yi düzeltmek yeni bri stad bunlar yapıdığı gün ve her sene 100 milyon euro nuun üstünde para gelişiniz varsa işte o zaman dünya kulübüsünüz | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | katılıyorum dostum, inönü'nün tarihi bir değeri olabilir ama, yıkılıp almanya'daki stad örneklerine benzer bir stad yapılmalı, yapılanma sadece takımla değil, her yönüyle olmalı ve yavaş yavaş zirveye gelinmeli, bunlar hayal değil, hiçbir şey imkansız değildir!!!... | ||
![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
2 bence verilse bile yıkılmamalı zaten bence stad yıkılmadan modernize edilmeli kapasite bence yeterli büyütmeye gerek yok zaten 50 bin yapsan kaçmaçta dolduracan o stadı
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | |||
![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bir önlibero transferiyle klebersonuda 2 transfer yapmış oluruz,o zman gerçek klebersopnu görürüz bence..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #19 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
dünya kulübü etiketindeki bir takım sadece futboluyla değil, yapılanması, tesisleri, ulaşabildiği insan portföyü, STADI ve büyük kapasitedeki o stadını her maçta doldurabilmesiyle bu etikete sahip olur... | |||
![]() |
![]() | #20 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() ![]() | |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |