![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Beşiktaş'ımızda 9 Numarayı kim giysin istersiniz? | |||
| Batuhan Karadeniz | | 23 | 29,87% |
| Ronaldo | | 5 | 6,49% |
| Tevez | | 24 | 31,17% |
| Grafitte | | 6 | 7,79% |
| Dzeko | | 3 | 3,90% |
| Diego Forlan | | 3 | 3,90% |
| Vagner Love | | 7 | 9,09% |
| Oscar Cardozo | | 2 | 2,60% |
| Diğer(Belirtiniz) | | 4 | 5,19% |
| Katılımcı sayısı: 77. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | beklere ve orta sahaya iyi adamlara ihtiyacimiz var sol beke caner erkini alabilirsek cok sevinirim sahsen ama illede bi yabanci olacaksa eger risse ismi mukemmel olurdu sag aciga topuzu transfer edip orta sahayida poulsen keita veya simpliccio uclusunden biriyle takviye edebilirsek bu takimin gruplardan cikacagina garanti verebilirim ama besiktasimizin yabancidan cok cok kaliteli yerlilere ihtiyaci oldugunu dusunuyorum takimdaki yerlilerimiz cok ust duzey oyuncular degiller
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (01-06-2009 Saat 23:01 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | harbi bir golcü olsun çok hızlı ve güzel şutları olsun uzaktan yakından af etmesin fırsatçı olsun yani tam bir 9 numara olsun ama onuda RIQUELME gibi bir prof 10 numara koşturtsun boyu uzun olsun soldan QUERESMA ortalasın sağdanda YATTARA hıı nasıl olur yok ya bu üç adam olsun 9 u ben bile giysem gol kralı olurum )
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #5 | ||
| xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tevez ![]() | ||
| |
| | #7 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tevez ![]() | ||
| |
| | #10 | ||
| Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Luis Fabiano Clamente
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |