![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Nerede Şampiyonluk Bölümüüüüüüüüüüüüü Sayın Yöneticilerrrrrrrrrrr Şampiyon Beşiktaşım Ne İstersen İste Benden ... | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | sezonun en zor macı diğer takımların denizliyi baskı altına calışmasıyla ve bizim takımdaki tello,yusuf ,delgado gibi eksiklerin olmasıyla mac iyice zorlaştı inş. sonuclar bizim istediğimiz gibi olur diyorum..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hakem Deniz Çoban Eyyamcı SAtılık Hakem maçın kaderiyle oynamassan beşiktaşımız Bu macı her türlü alır | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | önce 8-0 sonra şaibe ve meşhur erolu olan horozlar...3 karektersiz takımla peşpeşe oynuyoruz...inşallah birdahaki sefer şaibeyi şampiyonluktan eder , diğerlerinide kümeye göndeririz...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Biz bu maçı söke söke alırız...Eksikler elbette önemli, ama bu öyle bir maç ki eksiklerin yerine oynayacak oyuncular da sonuna kadar mücadele edip, savaşarak bu açığı kapatmaya çalışacaklardır, bundan şüphem yok...Serdar ve Uğur'a güveniyorum ben bu maç öncesi, eğer Tello-Delgado ikilisi yetişmezse bu ikili çıkar oynar toplarını, biz de kazanırız bu maçı...Bobo-Holo yazar gollerini... Allahın izniylen yarın şampiyonluğumuzu kutlayacağız... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yarın sabah güne şampiyon olarak başlamak var ![]() | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uşak da olsam gidicektim ama malesef silah altındayız =(
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |