![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gelecek vaadeden oyunculara her zman acığız | ||
![]() |
|
![]() | #23 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk defa duydum adını...yapmasınlar böyle transferler...elimizde ki gençleri değerlendirelim, geliştirelim... | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | erkan zengin geseli sabrinin daha teknik vede hızlı olanıdır,eğer bu transferi yönetim başarırsa onlar 10 puan veririm keza erkan transferi yılın transferi olur vede cok büyük katkı yapar...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla tanimiyorum ama avrupa takimlarin da alt yapisini tamamlamis futbolculari bu sekilde kadromuza katmaliyiz diyorum 100 bin euro birsey degil bu tur topcular takimimiza katilmali ayrica isvec liginde 25 maca cikmis olmasida devamliligi oldugunu gosterir ayrica 13 de milli maca cikdigina gore 38 mac oynamis demektir bir sezonda buda istikrarli bir topcu oldugunu gosterir
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence pişman olmayız böyle bir transferden. gs gidip alman 2., 3. liginden oyuncular aldı, bunları yıldız diye lanse ettiler. şimdi Erkanı küçümseyenler çıkacaktır, aldırmayalım. Takımda doğru düzgün sağ kanat oyuncumuz yok. (Ekrem de Serdar da kendilerini solda daha iyi hisseden oyuncular, Holosko zaten anca sağ-forvet oynar. | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | tanimiyorum bu futbolcuyu insallah iyi cikar ve takima katkisi olur.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |