![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kuranyi gibi adamı nasıl beğenmiyorsunuz arkadaşlar bende sizi anlayamıyorum ne sanıyorusunz bizi manu felan mı kimi alacaktık tevez felan diyip güldürüyorsunuz tevez real madride gitmedi bize mi gelecek ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hava hakimiyeti olan bir forvet ama 1gol atmak icin en az 5sans gerekiyor kacirdigi golleri görünce eyvah dersin..bakma sezonda 11gol attigina schalke cok position üreten bir takim kuranyi gecmisde genc yasinda oynadigi performansla kurtariyor ve öylede gidiyor iste ben sahsen bizim takimda kesinlikle görmek istemem
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | |||
![]() |
![]() | #23 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() |
![]() | #24 | |||
tercübesi vardir orasini inkar etmem ama hadi tamam tercübe oyuncu alalim ronaldodan daha tercübeli adami buluruz biz onu alalim ozaman sisko haliyle kuranyiye on basar
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | |||
![]() |
![]() | #25 | |||
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() |
![]() | #26 | |||
kuranyi ben takip ettigim icin diyorum bize yaramaz bizim taraftari bizim milleti bildigim icin konusiyorum kuranyi cok akil almaz sanslar kaciriyor teknik olarak hava hakimiyeti olarak iyi ama firsatci degil ve bu piyasada daha iyi forvet futbolcularida vardir hem kuranyi bizim icin pahalidir
![]() |
![]() | #27 | |||
![]() |
![]() | #29 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bjk tv de duymadan ve görmeden inanmam kolpa habere benziyoo
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu herif gelirse iyi is yapdik diyenler futboldan anlamiyor baylar bayanlar, alman ligine bakin yeter, herifin atti degil atamadi golleri, milli takimda yapmis oldu terbiyesizli vs vs herif her 5 macta cosuyor, büyük takimlara karsi hic birsey yapabildimi? ahi gecmis vahi kalmis birisi... insallah gelmez...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |