![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ne laf attı samet hoca söylermisin birde samet hoca senin askerlik arkadaşın mı ismi ile hitab ediyorsun . | |||
![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
aylar once yanilmiyorsam bursaspor takiminda teknik direktorluk yaparken besiktas laf atmis baskan icin o orda baskan oldukca ben o kulube gitmem ve bir suru diger laflar soyledi tamini hatirlamiyorum ama besiktas icin dogru sozler kunlanmadigini cok eminim ayrica asker arkadasim falan da degil besiktasa kaptanlik yapmis olabilir benden buyuk de olabilir ama besiktas saygisi kalmamis bir adama da benden de saygi beklemesin benim gorusum katilan da olabilir katilmayanlar da
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | |||
![]() |
![]() | #24 | |||
Bak arkadaşım takım bu sene her ankara deplasmanında Gençlerbirliği tesislerinde çalıştı her türlü komfor verildi orada takımı kim davet etti ağırladı orada samet hoca yıllardır çabalıyor Beşiktaş ın başına geçmek için biraz insaflı olun hepimizden çok emeği var takıma ve sen bu adama bilip bilmeden Beşiktaş a saygısı kalmadı diyorsun ayıptır kardeşim kulaktan dolma laflarla medya nın uydurmaları ile sadece samet hoca değil hiç kimseye saldırmayın , yakışmaz . | |||
![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
tmm bi gelsin sonra kimin nesi oldugunu goruruz ins ben yanilirim ins ama bece besiktasta antrenorluk yapamaz yapmasini yapar da basarili olamaz bu da beni gorusum ![]()
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | |||
![]() |
![]() | #26 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | herşeyimiz tam bir samet aybaba eksikti ![]() ![]()
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! Konu the_pentagram tarafından (03-06-2009 Saat 10:33 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #28 | |||
![]() | |||
![]() |
![]() | #29 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | habere bak yhaa moral bozmak ıcın herseyı yapıo bu medya | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |