![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ne diyorsun sen kardesim yasi 34 +3 = 37 sen alay mi ediyorsun besiktasa bu yakisirmi istersen senin icin batistutayi aliriz ![]()
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
![]() |
|
![]() | #15 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bobo yu gnderıp bunumu alıcaz yha akıl var mantık var bnce kolpa haber | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | mustafa denizlinin böle transferleri vardır,yaşlı adamları tecrubeli adamları sever ama bu sene bize uymaz cok güclü bir kadro lazım gonlumden gecen tevez forvete yanınada nobre,nobre indirir tevez koyar abicim her turlu... | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu degilde blacburndaki santa cruz cok iyi olur | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | nobreyi en son ne zaman gordun bir forvete top indirirken ben birtek sezon basinda antebi 3 0 yendigimiz macta boboya indirdiginden baska top hatirlamiyorum bi birakin allah askina hemde teveze indiricekmis tobe estagfurullah yaw
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yooohhh yaaa ![]() | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | daha genc isimlere yönelmeli bence gereksiz | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |