![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Runje, “Bir türlü uyum sağlayamadım. Ayrıca haftalardır çözümlenmeyen bir ev sorunum var. Ama en önemlisi de, eşim ve çocuğumun yanımda bulunmamaları. Bütün bunlar üst üste gelince motivasyonumu kaybettim” karşılığını verdi ve sözlerine şöyle devam etti: beyler su kisim cok onemli!! RUNJE cok iyi bir kaleci bir sey olmas merak etmeyin.
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
|
![]() | #23 | ||
Guest
| keşke...keşke... ama gittiğinde de kesin bizi maddi açıdan büyük zarara sokar... öyle isterseniz giderimdeyip kestirip atması değil... arkadaşlar görün bakın bu RUNJE bizim başımızı çok ağrıtacak gibi... adam nasıl en iyi kaleci seçilmiş anlamadım...fransada falan kalecimi yok diyecem ama alakası yok bilmiyorum artık...tek kötü yabancı transferimiz... | ||
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | runje gerkli seviyeye ulasacak...böle yalan haberlere prim vermeyelim...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bir kere burası fener değil,1 maçta hatalı gol yedi diye kaleci göndermiyeiz biz ve ayrıca değil runje kralı bile beşiktaş antronerine ret çekemez.O kadar kolay değil bu işler.Yalan haber olduğu belli,yakında istenilen hale gelir runje,boş kaleci olmadığı kesin..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | runje risk almasını seven bir kaleci ama hatalı gollerde yiyor toparlanması lazım yoksa onu ocak ta yollarlar medyada febeli volkan ile ilgilendiğimiz yazıyo heralde onu almaya çalışacaklar ama biz başka bir eziki istemiyoruz
__________________ ŞAMPİYON OLALIM BU SENE, UÇALIM GÖKLERE KOYALIM CİMCOMA FENER, BİR ÇİZİK ATALIM GEÇMİŞE, BEŞİKTAŞIM ADINI YAZALIM HERYERE. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |