![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sivaslı sezer deil bu manisanın yıldızı durumunda orta saha oynuyo 15e yakın golü var ben u 19 maclarını izlemiştim birkac sene önce cift yönlü oyuncu tarz olarak lamparta benziyo cok iyi şutları var gerci bu sene manisda biraz daha forvet arkası gibi oynadı | ||
![]() |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | mütiş bi oyuncu modrice benzetiyorum top sürmesi falan ve çok genç kesinlikle patlama yapacaktır bir oyun kurucunun 15 üstü golü olması hele ki 2.ligde bu yaşta bir oyuncu için yeteri kadar fazladır
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Falla ya.Bu zamanda para kimde ve iman kimde belli değil ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sezer iyi topcu delgadoya verilen sansı sezere verelim milli takıma 1 oyuncu daha kazandırırırz...bence imkanlar müsahitse alınmalı | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Uğur'un bonservisi yerine kendisini versinler..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | parasız iş mi olur ya tabi varsa alacağı isterler | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Katılmamak mümkün değil ![]() ![]()
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |