![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaslar Zapo gidicek (kira veya bonservis) ve yerine bu arkadas alinacak gibi gozukuyor... Ben gecen sene 4 yada 5 macini izlemistim ve cok begenmistim... Hatta bizim maclarda hem Boboyu hemde Holoskoyu ezdi... Servetin biraz daha guclu ve atletik olanini dusunun... Ama teknigi cok iyi degildi... Bu arada benim merak ettigim bu belgenin nasil medyanin eline dustugudur... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | baya bir is yapar bizim takimda basarilida olur fiziyi zaten korkunc hem bir siyah futbolcumuz olur oda güzel olur
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sivok gitmemeli.Zapo gönderilebilir.Ancak sivokun gitmesine karşıyım Tekmenin önüne kafasını koyan bir adamı, Topun kalemize gelmemesi için vücudunu rakibe siper eden bir adam gönderilmemelidir! | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya bulunmaz hint kumaşımı sanki sivok gidecekse gelmesn
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Sivok'u kimse yollamaz rahat olun... Haber feyk... Böyle bir belge olamaz, olsa da medyaya sızamaz. Birisi hazırlamış ve tarayıcıdan geçirmiş. Ama umarım gerçekten ilgileniyorlardır. Gökhan Zan yerine defansta bile gayet güzel oynatılır. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Metalistin Sportifdirektörü ve Baskani aciklama yapmis ve kesinlike Papayi satmiyorlarmis... Artik transfer zamani gelmistir yahu kacgündür M.t konusuyoruz bari baska transferler aciklansin ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | kaynak
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |