![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bence bi bomba patlatmamız artık hersene olduu gibi ezikbahçeyle gs yapacak biz yine türk alıorz hep hadi yıldırım demirören beşiktaşımıza al tevezi ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | inş caner ii oyuncu ama forvet lazım ben herşeyi şampiyonlar ligi bazında düşünüorm yanlış anlamayın ben gerçekten şamp. liginde ii bi yere gelebilceimiz düşünorm | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | caner beşiktaşımıza geleceğini zaten acıklamıstı | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Wikipedi'de Fransa Milli Takımının en fazla Milli olanlar sıralamasında 10. oyuncuya bakın bi derim.. Oraya da sizin bizim gibi insanlar edit işlemi uyguluyolar..Kafalarına göre..Ekşisözlük stili gibi bişey..Resmi bir kaynak değil..Bu anlamda güvenmemek gerek.. Fransa Millî Futbol Takımı - Vikipedi | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Vikipeda senin benim gibi insanların yazdığı bir bilgi alanıdır arkadaşım. inanma sen oraya istersem ben oraya messi beşiktaşta yazarım | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok iyi olur! inş. doğrudur | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | geler gelr hepımıze hayrlı olsun ![]() | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inşallah doğru bir haberdir.Gelirsede umarım yararlı olur.Hayırlısı olsun şimdiden... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |