![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu nasil bir mantikdir kapak yapmak icin transfermi yapilir biz besiktasiz bir durusumuz var bize yakismiyor biz sadece kendimize bakariz..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fener ile Aurelio kavga halindeyken,transferi bırakın görüşme bile olmaz..Topuz olayının ardından böyle bir işe kalkamaz Azize..Betisin yöneticleri geldiyse oyuncu satmak için değil almak için gelmiştir..Nerde görülmüş oyuncu satan takımın , oyuncuyu alacak takımın ayağına geldiği..ben rastlamadım.. | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Birden fazla taliplisi olan bir futbolcunun klübü kalkıp taaa Türkiyeye alın Aurelioyu diye gelirmi? Akıl var mantık var. Aurelio alacak çok klüp vardır, kimsede kalkıp gelmez alın diye. Bizimkiler giderse orasını bilmem işte. | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | m.berk en son gorustugumde transfer hakkında knusma yasagı geldı dıyerekten hıc 1 sey solemedı bende ısrar etmedım.ben bu haberi tanıdıgım 1 kac kısıden duydugum ıcın yazdım belirttigim gibi | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gelmesin aurello.istemiyorum.Çokda gerekli değil.Liberolarımız sağlam bizim.Ernstten 2 tane aurello çıkar | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aurelio mevkisinin en iyisi türkiyede baskasını bulalirsek baskasını alalım ama benim bildigim üst düzey bi takım oynayacak türk defansif ortasa oyuncusu yok... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |