![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ya uff be, bununla sampiyonlar liginde is olmaz. Ne kafayla hemde 3 seneligine yeni bir schildenfeld faciasini aldilar, bilmiyorum.
__________________ {o,o} {o.o} {o,o} |)__) |)_(| (__(| -"-"- -"-"- -"-"- O RLY? YA RLY! NO WAI! | ||
| |
| | #3 | ||
| forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | hayırlı olsun takımımıza..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
| |
| | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
NOTE yazan yere bak! 1 Pek Iyi - 6 Yetersiz Bundesliga - Vereine - kicker online
__________________ {o,o} {o.o} {o,o} |)__) |)_(| (__(| -"-"- -"-"- -"-"- O RLY? YA RLY! NO WAI! | |||
| |
| | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ne kadar gereksiz bir transfer ya,Ernst tarzında oynayan ve ondan daha kötü bir oyuncu aldık.Biz neden Serdar Kurtuluş'da o mevki için ısrar etmiyoruz? Hiç yoktan yabancı kontenjanını dolduruyoruz, ayrıca Mehmet Topuz gelirse nerede oynayacak, doldurduk aynı yeri oyuncularla.Defansın soluna adam almadık, Rüştü yaşlanıyor bence kaleci lazım, forvete oyuncu lazım, oyun kurucu lazım olabilir ama biz bunları yapmıyoruz aynı mevkiye oyuncu alıp duruyoruz.Allah sonumuzu hayır etsin. | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | fink transferi, denizli'nin hedefinin beşiktaş'ı sistem takımı yapmak olduğunu gösteriyor, basit ve iyi bir organizatördür fink, ernst'le de iyi anlaşacaklardır ama yanında ve önünde oynayacak oyuncuların da performansı önemli bu konuda, ben bu transferin delgado'nun performansına da etki göstereceğini düşünüyorum ama takım içerisindeki eksikler giderilmeli artık, sol bekte tekrar üzeülmez ilk alternatif olmamalı, eğer böyle bir şey oluyorsa bu önümüzdeki sezondan öyle ahım şahım bir şey beklemenmemesi gerektiğini gösterir, saha içerisinde tabiri caizse kazma oyuncu kalmamalı... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |