![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
__________________ | |||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Anlatamazsın kardeşim transfer yapmayı fm de ki gibi kolay sanan bu futbol prof larına anlatamazsın . keşke gelse kuranyi bobo dan daha kaliteli daha yetenekli olduğu ap açık ortada . | |||
| |
| | #4 | |||
| forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | |||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | iyide arkadasım takım iki kupa kaldırmış kasanın doldugunu soyluyo kuranyı gelmesın denmıyo ama son bomba dıye kuranyıyı cıkrırsan yorumda boyle olur adamlar deco dan başlıyo nerelere uzanıyo bızde tek tabanca mısalı yok kuranyı yon nene sampıyonlar lıgıne dırek katılıcak bı takımız kesenın azını sonuna kadar acıp gerekırse borca batıp bu rıske gıreceksın paranın kaynagı şampıyonlar lıgınde tesaduf galıbıyet pesinde koşan takım olmayalım | ||
| |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | kuranyinin topçuluğuna kimse bişey diyemezde çok antipatik geliyo bana tabi bana antipatik gelmesi beşiktaşa gelmesine engel değil.ben sadece adama bu yönden soğuk bakıyorum.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #7 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kimi alalım o zaman sen söyle ? Deco kaç yaşına gelmiş , kariyeri büyük bir düşüşte ayrıca orda rijkaard'ın büyük etkisi olur.. | ||
| |
| | #8 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bütün golcüler gol kaçırır..hepsini atacak hali yok ya..bu adam hersene almanyada 15 golün altına düşmez..Ayrıca Kuranyinin bonservisi 10 mil.euro civarıdır, futbolcuya da 2.7 - 3.2 euro arası bişey verirsin paşa paşa gelir..Şampiyon ligi oyanacağız boru değil ki.. | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Forvette mükemmel olur
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |