![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya geçin bu haberleri süpriz diye diye kinder süpriz olduk
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | suan okadar morelim sifir ki bu mehmet topuz olayi yüzünden, yönetime karsi hicbir güvenim kalmadi......ne sürprizi yaaaaa.......bu yönetim ancak dogum günü sürprizleri yapabilir..... | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | beyler abartmayın allah aşkına ş ligi için kimi alıcaksın bütçen olsa dahi üst düzey oyuncular türkiyeye gelmez ilk önce defansı sağlamlaştırmak lazım i toraman g zan i üzülmez ekrem dağ ile gidersek 8 değil bu sefer allah korusun barca gelirse 18 yeriz riise ve gueye ilk bunlar alınsın sonra forvete orta saha ya elbet bulunur ilk öncelik defans sorunu çözülmeli
__________________ ... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sürprizi yaptılar ya erhan güvenle fink... Beşiktaşlıyı Beşiktaş'a getiremeyen acizlerin yapacağı sürpriz bu olur... Bu saatten sonra basacaksın parayı alacaksın ama sen değil YD!!! son olaylar artık bardağı taşırdı... kombine alacaktım almıyorum... kendi yandaşlarını doldur kapalıya ne halt ediyosan et!!! ben ömrü hayatımda senin kadar yüzsüzünü görmedim... bir insanda utanma duygusu olmaz mı arkadaş anlamadım gitti! Madem adamı getiremeyeceksin neden CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN diyosun... Şampiyon olduk 2 kupa aldık sevincimizi kursağımıza tıktın... Lanet olsun sana ve yalakalarına!!!
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ne Santa Cruz'u Ne Vegner Love'u ya .. Abi lütfen gerçekçi olun biraz ya .. Beşiktaş bu oyuncuları alamaz . Beşiktaşın bomba diye lanse ettiği transfere bak! Nihat Kahveci !! Ki onu bile alamıosun .. Gitsinler Veysel'le görüşsünler belki o gelir ..
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yalan haber | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |