![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ne ronaldinhosu yaa. adam barca da bile şımarık tavırları yüzünden kovuldu, bizde kimbilir neler yapar. ayrıca sadece ronaldinho ne verebilirki bize. iyi bir ortasaha iyi bir forvet iyi bir defans almalıyız. 2-3 kadarda yerli alarak zayıf bölgelere alternatif bulmalıyız. yani 5-6 transfere ihtiyacımız var. bunlar şımarmış yıldız kesinlikle olmamalı. | ||
![]() |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ronaldinho hayalden öteye geçmez ama riquelme yi alabilsek çok güzel olurdu... | ||
![]() |
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | yok artık lebron james ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #55 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Mevcut yönetim nasıl düşünüyorsa sizde aynı kıt düşünüyorsunuz.Topuz'u alamamak başarısızlık değldir.Adam iki yüzlüyse bunda yönetimin bir suçu yok.Ronaldinho'yu alırsan verdiğin transfer ücretinin kat katını kazanırsın.Reklam forma gelirleri vs vs vs..Nihat'ı alamadı diyorsunuz.Türkiyeden giden bir futbolcu gittiği yerde başarılı ve mutluysa neden geri dönsün ? Nihat'ı alamamak da başarısızlık değildir..Adam gelmeyeceğini defalarca belirtti.. Soruyorum size bu transfer politikasıyla fanatiği olduğumuz kulübümüzün geleceği nasıl olur. Yada tarnsfer politikanı değiştirip her sene 30-40 milyon'a 10-15 futbolcu alana kadar 2 ya da 3 adam alsan nasıl olur. Borcun azalır mı ? çoğaşır mı ? gelirlerin artar mı azalır mı ? başarın fazlalaşır mı yerinde mi sayar ? Kıt düşünmeyin arkadaşlar.Gelmeyecek bir oyuncu değil kafanıza sokun bunu...Avrupa'da dünyada ismimizi daha da büyütmemiz için bu tür oyunculara ihtiyacımız var.Manchester United'ı düşünün bu zamana nasıl geldi sanıyorsunuz. Bütçeleri gelirleri bu kadar büyükmüydü sanki ? Adamlar her yıl 10-15 adam yerine 2-3 tane büyük yıldız alarak hem başarı üzerine başarı kazandı hem dünyanın büyük kulüpleri arasında yer aldı hemde şuanda dünyanın en fazla geliri olan takımı yapmayın bu kadar küçük düşünmeyin...Örnekler ortada...
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Fantazi dünyası geniş olan arkadaşların yorumlarını heyecanla takip ediyorum... Ronaldinho için şartları zorlamışken biraz daha zorlayıp Messi gişiminde de bulunalım... Ronaldinho için şartları zorlamaya değeceğine göre Messi için hayli hayli değer ![]()
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | zor ama imkansız değil aslında.ronaldinho şu sıralar fazla revaçta değil.milan ın işine de pek yaramadı.tabi ancelotti nin de ona fazla şans tanımadığı bir gerçek.ama şimdi leonardo milan ın başında.ne de olsa brezilyalı yani vatandaşına öncelik verme ihtimali yüksek.bir de kaka gidince sanırım o bölgede ronaldinho yu oynatmaktan başka çare de kalmadı.bilemiyorum yani onu getirmek için bayağı bir şeyleri gözden çıkarmak gerek.sonuçta ezikler de anelkayı getirmişti. | ||
![]() |
![]() | #58 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
gerçi ben ronaldinho değilde riise-papa guaye-grafite alınsın yetr artar bile
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #59 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | iyice abarttınız artık ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |