![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | AYNENS katılıyorum al özeri ezikler sussun
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | özer fenerbahçede oynamak istediğini açıkladı mı? açıklamadı basında şişirme haberler hep gitsin görüşsün en azından
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen şuan suç yönetiminde deil hem suç topuzun bu saatten sonra artık nu konuları kapatın | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | topuz olayı bence büyük fiyasko. eğer klübüyle anlaşmadan açıklamsalardı almıştık bile. kayseri eziklere geçen pzartesiye kadar süre vermiş,açıklamsaydık topuz onlara imzalmaz ve biz klübüyle anlaşırdık.. tevez ve saha yazılıyo ama ikisinide alabaliceğimize kesnlikle inanmıyorum... 30 yaşındaki nihat ı bile alamıyoruz. derbi maçı kaybetmiş,hatta fark yemiş kadar ğzgünüm iki gündür.6 sene sabrettik ,sevinemedik bile. | ||
![]() |
![]() | #17 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
tebrik ediyorum.Çok doğru bir teşhis. Bende bunu söylemeye çalışıyorum. Mesele para değil.İki başkan arasında bir düello | |||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | topuza çok büyük para verilmesi yanlış olurdu zaten muhteşem ötesi bir adam değil topuzu alamamaya çok üzülmüyorum ama taraftarın beklediği şöyle şampiyonlar ligine yakışacak bi transferle ilgili düzgün bir adım yok bizim sıkıntımız orada o yüzden topuzu fenere kaptırmak herkese çok ağır geldi... şu hafta mesela riise gelse topuz olayı tamamen unutulur o yüzden yönetim elini çabuk tut şampiyonlar liginde isim yapmış 3 oyuncuyu takıma kazandır (umarım fink te son dakika sorunu çıkar ve alınmaz onun yerine dünya klasında bir oyuncu alınır)
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |