![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | batuhan la kıyaslamak yanlış olur stilleri farklı ama yanyana çok güzel olur
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ben kıyaslamıyorum...Elimizde 4 tane forvet var..Gdip de gelecek vaadediyo diye elin çocuğuna 10 milyon verilmez yani..Genç istiyosan kralı sende yaw..Batuhandan yeteneklisi, potansiyellisi mi var..?
__________________ B | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Tevezi 2 sene kiralarız ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bobo gitti gözüyle bakıyoruz ayrıca ben olsam nobreyi bu paraya tutmam
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 10 yetmez 20 verecektik biz
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | 3 en fazla 4 milyon bu adam daha fazla etmez geldiğinde bize maddi açıdan ne kazandırıcak ki .. transfer yapıosan verdiğin parayı bi şekilde geri kazandırıcak mümkünse kar ettiricek ve sportif başarıya katkıda bulunması kesin olan adamlar almalısın .. sercan geldikten sonra bize kaç para kazandırır bunu düşünmek lazım .. yüksek miktarda para + oyuncu vermek nerden çıkıyo. verirsin sercana 3-4 milyon zapoyu da antepli ismail ve muratla kafa kafaya takasta kullanırsın en fazla 1 milyon verirsin üstüne o kadarda boş adam deil zapo.. şaşırmış bunlar ![]()
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (18-06-2009 Saat 11:48 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |