![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | utakayı sağ kanada koycaksın köpk gbi koşuyor valla çok iyi olur holosko da ileride oynar artık | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Utaka Holosko tarzı kanatlarda da oynayabilen çok yönlü hız bir forvet.. Ama pivot forvet tipinde kullanacağımız tarzda bir adam değil... Bobo ile birlikte iş yapabilir ama tek başına faydası ne olur bilemem.. Ama Saha pivot santrafor... Bir kanat adamı takviyesi ile Utaka'dan daha faydalı olacağını düşünüyorum..
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
aynen mark gonzalez cuk oturur | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pascal bir kere gelir . . . be | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bize pivot santrofor lazımm...carew gibi.bitiriciliği iyi olmalı hem nedir bu bobo yu postalama sevdası anlayamadım...daa iyisini bulacaksın ki gönder...
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |