![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #24 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ismail köybaşı transferi yatmış olur çağlar gelirse.buda tam bir aptallık olur. şu saatten sonra alınıcak yerli adamlar 1-ismail k. 2-sezer öztürk 3-murat ceylan
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya bu adamlara kadar.... Hayret birşey yaaa!! İsmail Köybaşı'nı bile alamayan bir yönetimimiz var... Eloğlu kimleri ikna ediyor biz kimseyi ikna edemediğimiz için kimsenin kapısını çalmadığı Çağlar'ı almaya kalkıyoruz... Yazık çok YAZIK...
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bn öyle düşünmüyorum çağların hem göbektede oynama yeteneği var hemde sol bekte çağlar milli takıma çağırılmış bir oyuncudur kaliteside bellidir gelincede beşiktaşımızın forması altındada katkı sağlıcaktır diye düşünüyorum ama bncede keşke ismail olsaydı ama çağlarda iyi denizli istedi çağları o yüzden rahatım cenk i çok izlemedim ama iyi diyen arkadaşlar var beşiktaşımıza 2 futbolcuda hayırlı olsun
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Denizli Başkanı Ali İpek, Beşiktaş’ın istediği Çağlar ve Cenk için 6 milyon Euro istedi. Beşiktaş'ın gündemindeki Denizlisporlu Çağlar Birinci ve Cenk Gönen’in fiyatları belli oldu.. Denizlispor Başkanı Ali İpek, VATAN’a bu girişimlerdeki son durum ile ilgili açıklama yaparken iki isim için toplam 6 milyon Euro istediğini söyledi. Siyah-beyazlı takımın geçtiğimiz hafta nabız yokladığı iki oyuncu için resmi teklif almadıklarını söyleyen İpek şu değerlendirmeyi yaptı: “Resmi bir görüşme yok. Bir kere ayak üstü sohbette konuşuldu. Ben öyle yüksekten uçmam. Eğer bu oyuncular taliplerse ikisi için 3’erden toplam 6 milyon Euro ödedikleri takdirde veririm.” Yorumsuz.. | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Şaşırmış mı bunlar ya? 6 milyon €'ya var ya Türkiye'nin yarısını alırım ben be... Bırakın Allahaşkına yaa... Gidin altyapıya yatırın o 6 milyon €'yu, 2 sene sonra çatır çatır gelsin genç yetenekler... | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu başlığında ki gibi kelimesi zaten haberin nasıl birşey olduğunu gösteriyor ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |