![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yalan haberdir inanmiyorum
__________________ ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ylan haber dolu ortalık.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Avrupa şampiyonasındaki gibi mi acaba şuandaki durumu ? tottenham neden satmak istiyor bu tür kaliteli bir adamı para için mi ? yoksa kötü oynadığı için mi önce bunu sorgulamak lazım ?
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tottenham keane ve defoe var diye satmak istiyor cunku yedek kalmaya baslamıs. valla pavluchenkonun tartışılcak hicbir yanı yok. bize de zaten gelceğini hic sanmıyorum. gelse yılın transferi olur ama galiba stutgart mario gomezin yerine alcakmıs.. | ||
![]() |
![]() | #38 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bomba patlatıcazda nasıl bobo giderse pavyluchenko ismi geçenlerden en iyisi, ben huntelaar,gomis,barrios,mbokani genç ve patlama yapıcak adam isterim.Real satıcak bir iki futbolcu kapmak lazım
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |