![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Eğer forvet yollamayacaksak; forvet transferi de olmaz zaten..Basın istediği kadar yazsın..Ha yok Bobo'yu satarsak, zaten onun yerine sağlam bir yabancı alırız.. Şuan için forvete gerek yok..Ben sağ, sol bek ve her iki açıkta da oynayabilecek bir oyuncu gerek diye düşünüyorum..Sol bek için Caner, sağ bek için yabancı, açık için de Gökdeniz fena olmaz...Bu 3 transferi yapmak çok da zor değil hani..Ama çok ağır kalıyor sanki yönetim..Biz bunları tartışırken alabileceğimz oyuncular tek tek gidiyor başka takımlara, gitmeye de devam edeceklerdir..Bu anlamda özellikle de yerli oyuncu transferi için biraz daha çabuk davranılmalı...
__________________ B | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | çünkü kimse sivok a dikkat etmez herkes holoskoya bakar her zmn forvet oyuncuları göz önündedir ama bencede bjk nin şu an sol bek (ismail) alması lazım bir bek zaponun yerine (papa gueye) bir orta saha uğur incemanın yerine alternatif(murat ceylan) delgadonun yerine bir orta saha çift yönlü (lucho gonzales,sezer öztürk) ve bobonun yerine bir forvet (pavluchenko,cavenaghi,gomis,pizarro,santa cruz) alması gerekir
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Lucho yeter, başka hiçbir transfer yapmamıza gerek yok. Piyangodan İbrahim'i de değiştirsek fena olmaz ama Lucho'yu alırsak başka kimseyi istemem.. | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Benimde en çok istediğim adam ve oyuncu tipi Lucho Gonzales transfer dedikodusu bile heyecanlandırıyor adamı..şuanda zaten bonservis ücrwti ödemeden 2 adam aldık.Bu sezonki transfer bütçemiz ne kadar bilmiyorum ama 30-40 milyon € civarıdır sanırım.Delgadoyu gönder 5milyon € kazan boboya da 5milyon € civarı bonservis alsak etti sana transfer bütçen 50 milyon €. 50 milyon €'ya 3 transfer yapamazmıyız.Luis Fabiano Clamente(sevilla),Lucho Gonzales(porto) Mancini (roma) bu üç flaş ismi o paraya alınamaz mı acaba? Alınırsa sizce takımımızın geleceği bu sezon ki durumu ne olur ?
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | |||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Sol ve sağ bekler konusunda hemfikirim, ama eğer sistemimiz 4-3-3 olacaksa seneye de, bence mutlaka bir golcüye ihtiyaç var, golcü dediğimde ileri üçlünün solunda oynayacak tipte bir golcü...Orda Tello'yu oynatıyordu hoca, son zamanlarda da Yusuf'u denedi, bu ikisiylen de olmaz bence...Oraya hızlı bücür bi oyuncu alınabilirse çok iyi olur, ne bilim Guily biraz daha genç olsaydı alınmasını isterdim, şimdi aklıma Saviola geliyor mesela, o da oynar orda...Tabii bunun olması için Delgado'nun mutlaka gönderilmesi gerekiyor, ama onu göndermekte çok zor, talibi de yok zaten adam gibi... | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Transfer sezonunda çok fazla isim gündeme geldi kimi heyecanlandırdı kimini beğenmedik ama benim hala düşündüğüm bu transferleri yapacak bütçeye sahip olsakda şu an eldeki yabancıları çıkarmadan hiçbir transfer yapamayacağımız belli eğer bobo gidecek olursa iyi bir forvet alınması ki bu konuda bence wagner lowe olabilir delgado yerine de lucho gonzalez gerçekten harika olur...Sol bek için ilk tercih caner erkinin iyi olacağını düşünüyorum ama olmazsa kesinlikle ismailin kaçırılmaması gerekiyor birde sezer öztürkün alınması kadro derinliği için mükemmel olacaktır... Defansa ise papa gueye zaponun yerine iyi gidecektir...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |