![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | birkaç gün snr tekrar baslarlar caner haberlerine
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hocam sence kulüp cokmu iyi yönetiliyo transfer sistemi mali yapısı amatör branşlara verilen önem herşey parıldıyor millet haksızlık yapıyo sende haksızlığa dayanamayıp sürekli yönetimi savunuyosun büyüklerimiz bizden iyi bilir diyosun ....öylemi | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben kulüp iyi yönetiliyor demedim sadece alakalı alakasız herşeyde yönetime gider yaplıyoor benim tepkim buna , canerin kulübü onu satmazsa bizim yönetimimizin suçu ne . Ha 6 sonra kongre var yönetimden sıkıntısı olan çıkar aday olur karşısına yok karşılarına çıkmaya kimse cesaret edemezse ozaman da saygılı olmak lazım yönetime kimseye karşımızda aday olmayın dedikleri yok muhakefetin aday çıkarmaması onların kusru değil . | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
dakka başı yönetime gider yapıyorsun , forumda gider yapacağına çık aday ol kardeşim . | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yahu butce nasil yetmiyr kardesim allah askina 60 bin tl para kazandi bu klup bu sezon mehmet topuza 5 milyon euro en az verecektik caneri almak icin nasil yetmiyormus o butce anlamadim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ne bütçesi yaa dalga mı geçiyorsunuz? Brüt olarak 40 milyon € gibi bir para geldi bu sene ve Şampiyonlar Ligi dahil 20-25 milyon €daha gelecek. Hala neyin bütçesi bu? Dünyaları götürdük bu sene. Caner gibi bi adama da bütçemiz yetmiyorsa bırakalım bu işi. Taş çatlasa 4 milyon € isteyecekler adama yahu... | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | klubü satmadı canerle anlaşılmıştı | ||
![]() |
![]() | #19 | |||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #20 | ||
.:::::BeŞiKtAşK:::::. ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009