![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #32 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
kardeş GÜLŞEN FANATİKL FENERLİ YAA ![]() ![]()
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | |||
![]() |
![]() | #34 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Birader magazin olcak ama hatın ağır beşiktaşlı,rehayla yakında maçlara gelirler ![]()
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bence statta çalan müzklerin hiç bi ömnemi yok. kimse hangi müziği çalcaklar diye maca gelmiyor ki!! herkes maç izlemeye ve takımını desteklemeye geliyor. maçın başlamasını beklerken taraftar sıkılmasın diye canlı ve kıpır kıpır müzikler çalınıyor. bu da gayet dogal. bu konunun açılması ve polemik olması gerekksiz. bari peçetelere istek yazın da bu müzikleri çalan kişiye ulaştırın.!!!! inönü stadı bostancı gösteri merkezi veya konser alanı değil. müzik dinlemek isteyenler konsere gitsin. !!! | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Benim kendi marşlarımız dışında beğendiğim şarkı, Rap tarzı olan "Güçlü ol Kartalım!"bence çok güzel bi şarkı.Bir de Demet Akalın'ı Beşiktaşlı oluşu ve her ortamda Beşiktaşımızı savunmasından dolayı tebrik ve takdir ediyorum.Bitanesin Demet ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |