![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bjk4ever güzel tespitler yapmışsın tebrikler. İnşallah ts maçında gerçek Beşiktaşı görürüz. Bakiyle uğraşmayın. Antalya maçında gayet iyiydi. yanında bir zan veya koray olsa çok daha iyi oynardı. Bakinin asıl mevkisi stoper.
__________________ ARMIZDAKİ FARK; AŞK | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() |
oofff bu hal kötü nobre gol gol gol | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | asıl mevkisi stoper olan adamı da gördük,10 dakikada 3 gol yedik,bakiyi savunan arkadaslar siz dersiniz ki şimdi o goller ibrahim kaşın hatasıydı,hala nasıl savunuyorsunuz bu adamı anlamıyorum,adama sempatiniz olabilir,ki beşiktaşın oyuncusudur,normaldir,ama gerçekleri de görmemezlikten gelmeyelim lütfen | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Gollerde elbet Baki'nin de sucu vardi, ama ilk yaridaki geri dortlu hic bir arada oynamamisti ve tamamen yedek oyunculardan olusuyordu. Oraya Cannavaro'yu koysaniz da farketmezdi, cunku bu takimda ne Koray, ne Gokhan Zan, ne Ibrahim Toraman, ne Kleberson vardi. Baki Mercimek son gunlerde iyice gunah kecisi olmaya basladi, Ricardinho frikik atamayinca bile neredeyse sucu Baki'ye atacagiz, birakalim artik bu isleri. ![]() Ayrica bircok kisi surekli Ibrahim Uzulmez ve Tandogan'i beklerde gormek istiyordu, ama bunun mumkun olmadigini dun yine gorduk. 4'lu defansta 2 tane hizli, defansi olmayan ve ofansi olan back oynatmak istiyorsaniz cok iyi ve tecrubeli 2 stopere ve cok iyi onliberolara sahip olmalisiniz, ki bu su an bizde yoktur. Iyi antrenorler defansta her oynayan adamin ilk olarak defansi bilmesini ister, mesela Mourinho sirf bu yuzden solda denemedigi adam kalmadi, Capello da cogu zaman stoperden devsirme backlerle oynadi.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | aydın ı zamanında hertha berlinden aldık yanlış hatırlamıyosam. gelecegin yıldızı olarak lanse edildi. daha bir tane resmi maçta göremedik. adamı paf takımında oynattık. üzülmezi kral yaptık. bence bu zamana kadar bi sezonda 3-5 maç oynatsaydık bu çocuk şimdi sol kanatta üzülmezin yerine oynayabilirdi. antalya maçında çok iyiydi. birde serdar özkan. en son gördüğümde cılız ve fiziği olmayan bi çocuktu. şimdi bi baktım tekniği çok iyi ve antalya maçında güzel oynadı hiç sırtmadı. fiziğinide vücut çalışarak gidermiş. inş. serdar özkana da forma şansı verilir. yani bu gençlere her maçta forma verilsin demiyorum ama maç 2-0 3-0 ken hiç olmazsa 15-20 dk. oynamaları klendileri için çok iyi olcaktır. bu sezonki kadroda aydın ve serdar ın ismininde altının çizilmesi lazım bence... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | heh şunu unutmuşum onuda söyleyeyim arkadaşın dediği gibi aydını çok büyük yetenek olarak aldık ve galiba yamulmuyorsam geçen sene kiralık verdik.Bu sene tigananın onu kullanacağını düşünüyorum,genç yetiştiriyorsa görelim numaranı mösyö.Serdar özkan ise farklı.Şimdi akç yşında tam bilmiyorum ama biz şampionlar ligindeken(luce zamanı) şampiyonlar liginde oynayan takımların kadrosunda bulunan oyuncular arasında en genç olanıydı,o zamanda kadromuzdaydı ve avrupadaki bir dergi tarafından gelecek vaad eden 100 futbolcu içersindeydi ve çok genç olduğundan birazdaha güçlenirse çok iş yapılacağı söyleniyordu.Ama serdar özkan unutuldu sonra,bu sene bir sakatlık yaşadı falan filan.tigananın onuda kullanması gerekir,hem öz beşiktaşlı,hem altyapısı var,hemde tigana sever gençleri,koy oynat be hoca...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #10 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |