![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Aydın'da ismi lazım diil eski bir oyuncumuzun silüetini görüyorum.İleride çok faydalı olacaktır.Serdar Özkan bana göre çok daha fazla şans bulmalı.gs'deki Arda'dan daha kaliteli bir oyuncu.Bir de Burak var ki zaten yaptıkları ortada.Diğerleri için ise önümüzdeki yıllarda ilk 11 için pek bir gelecek göremiyorum(Serdar Kurtuluş,Mehmet Sedef...)! | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bn sizi anlayamıyorum yaaa..serdar özkan gibi sergenin veliahtı varken kmse ondan söz etmiyo..bu çocuk türkiyeye damgasını vuracak 3-4 sene evvel herkes buna sergenin veliahtı diyodu ve en az onun kdr da teknik..görcksiniz süper oyuncu olcak | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
dostcakalin..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #18 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Alıntı:
SEZER KARŞIYAKA da kiralık olarak her maçta oynuyor inş pişecek.. EMRE ise paf takımda..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! Konu özgür_1903 tarafından (04-09-2006 Saat 16:24 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |