![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Denizli´nin sabah saatlerindeki açıklamasının ardından Beşiktaş akşam üzeri İsmail Köybaşı´nın işini bitirdi. ![]() Ezeli rakipleri arkaya arkaya transferler yaparken sessiz sedasız arayışlarını sürdüren Beşiktaş dün bombaları arka arkaya patlattı. Siyah-Beyazlı ekip uzun bir süreden beri renklerine katmak istediği Gaziantepspor’un 20 yaşındaki genç solbeki İsmail Köybaşı’nı kadrosuna kattı. Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılacak olan ve hem lig hem Avrupa’da zorlu sınavlar vereceği için geniş bir kadro kurmayı planlayan teknik direktör Mustafa Denizli’nin listesinde yer alan İsmail Köybaşı için Siyah-Beyazlı ekibin 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği kaydedildi. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl’ın Başkan Yıldırım Demirören ile Bodrum’da yaptığı görüşmede kendisine yöneltilen Zapatocny takasını ise kabul etmediği bildirildi. Uzun süredir Antep ile pazarlıkta olan Beşiktaş, Tabata, İsmail Köybaşı ve Murat Ceylan için temaslarını sürdürmüş ancak sonuç alamamıştı. Önceki gün Başkan Yıldırım Demirören’in babası ve İbrahim Kızıl’ın da iş ortağı Edoğan Demirören devreye girmişti. Dün sabah saatlerinde teknik direktör Mustafa Denizli’nin panik yapmayın açıklamasının ardından Bodrum’da bir araya gelen Başkan Yıldırım Demirören ile İbrahim Kızıl, İsmail konusunda kesin anlaşmaya vardı. Daha önce bu oyuncuyu bırakmayacağını açıklayan Kızıl, Fanatik’e yaptığı açıklamada, “Erdoğan Bey’in ricası benim için emirdir. Kendisi bana Antep de zarar görmesin Beşiktaş da” dedi ve transferi bu doğrultuda yaptık. İsmail cuma günü İstanbul’a giderek yeni takımına imza atacak. Tabata ve Murat Ceylan içinse görüşmelerimiz sürüyor dedi. Öte yandan Zapatocny takasını kabul etemeyen Kızıl’ın Beşiktaş ile Köybaşı’nın bonservis bedeli olarak 6 miyon Euro civarında anlaşmaya vardığı öğrenildi. Beşiktaş’ın yabancı kontenjanı boşaldığı taktirde Tabata’yı da renklerine katması bekleniyor. İsmail Köybaşı kimdir? Boy: 1,77 Kilo: 75 Yaş: 20 Mevkii: Solbek Bu sezon 27 maç Genç Milli Takım: 5 maç Eski takımları: İskenderun Kartalspor, Gaziantepspor | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hayırlısı olsun da ben sol beke yabancı alırlar diye ümit ediyordum eğer dedikleri gibi 6.5 m euro flnsa o paraya riise getirilirdi...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hayirli olsun umarim basarili olur... | ||
| |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Beşiktaş, Villarreal'de forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci ile 3 yıllığına anlaştı. İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'de ve şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Beşiktaş, çok önemli bir transfere imza attı. Siyah-beyazlılar İspanya'nın Villarreal takımında forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci ile 3 yıllığına anlaşma sağladı. Daha önce Türkiye'ye dönmek istemediğini ve futbol hayatını İspanya'da sürdürmek istediğini söyleyen Nihat Kahveci, başkan Yıldırım Demirören'in çabalarıyla ikna oldu ve siyah-beyazlı formayı giymek için “Evet” dedi. Beşiktaş'ın Nihat için Villarreal Kulübü'ne 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenilirken, Nihat'ın alacağı ücret konusunda bir açıklama yapılmadı. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören NTV Spor'a yaptığı açıklamada, "Nihat Kahveci Beşiktaş camiasına hayırlı olsun. İki kulüp zaten daha önceden anlaşmıştı, Nihat bundan sonra Beşiktaş’ın başarısı için ter dökecek" diye konuştu. NTV Spor Güncelleme: 02:21 TSİ 25 Haziran. 2009 Perşembe
__________________ | ||
| |
| | #8 | ||
| narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | qüseL ßi haßer..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | imza atmadan inanmam walla bu sene olanlardan sonra.. Ama gerçekleşirse gerçekten büyük bir transfer olur hem Beşiktaş sevgisi ve yüreğiyle oynayan hem de yabancı kontenjanını doldurmayacak büyük yetenekte ve tecrübede bir futbolcuyu kadromuza katmış oluruz ve büyük başarılar yaşayacağına inanıyorum..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |