![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #182 | ||
.:::::BeŞiKtAşK:::::. ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | inşallah yararlı olur | ||
![]() |
![]() | #183 | ||
.:::::BeŞiKtAşK:::::. ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | transfer oldu bitti bile | ||
![]() |
![]() | #184 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Durduk durduk turnayı gözünden vurduk..Yıldırım başkan herhalde bu eleştirilere çok kızmış olacak ki bir gecede 3 önemli futbolcuya imzayı attırdı.İsmail Köybaşının bir kaç maçını seyrettim, iddia ediyorum gelecek yıllarda milli takımın vazgeçilmezi olur.Hem 4-5 sene sonra büyük paralara alıcı bulur. Rıdvan'ı daha önce hiç seyretmedim ama Uğur Meleke'nin anlattığına göre iyi bir oyuncuyu transfer ettik.Nihat transferine geçen hafta teklifi reddettiğinde kızmıştım ama hatasının farkına varıp imzayı attı.Sağlam bir Nihat hem ligde, hemde avrupada çok katkı sağlar. Helal başkan bu sefer kendini affettirdin ![]() | ||
![]() |
![]() | #187 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş Kulübü, Gaziantepsporlu futbolcu İsmail Köybaşı'nın transferi için futbolcu ve kulübüyle görüşmelere başladığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den borsaya yapılan açıklamada, "Gaziantepspor Kulübü futbolcusu İsmail Köybaşı'nın transfer edilmesi konusunda, kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" denildi. | ||
![]() |
![]() | #188 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hadi inş. transfer edildi diye resmi yazı da gelecek ![]() | ||
![]() |
![]() | #190 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Allahım yarabbim daha 19-20 yaşlarında futbolcuları tartışıyorsunuz.Hiç mi adamların kendini geliştirme imkanı yok ya.Toraman akdar olamazmış bu adamlarla şamp. ligi olmazmış.Kimi alıcak bu adamlar.Ben anlamıyorumkii.Gözünüz doysunn vallahi.Genç futbolculşar alıyoruz ve de bunların en kalitesizi bile kendini göstermek için çok büyük şyler yapmaya çalışıcak.En azından mücadele edecek. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |