![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #201 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | kaç para bonservis parası verildi merak ediyorum | ||
![]() |
|
![]() | #203 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | doğrudur pek seçemiyorum yüzünü gördüm murat ceylanın ondan söyledim ama hakkaten oda ismailse g.antep bizim altyapı gibi mübarek herkes Beşiktaşlı ![]()
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #204 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 3'ü de hayırlı olsun inşallah uzun yıllar Beşiktaş forması giyerler
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
![]() |
![]() | #205 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() |
Gaziantepspor'dan İsmail Köybaşı'yı kadrosuna katan Beşiktaş'ın bu oyuncuya karşılık hangi futbolcuları kırmızı siyahlı kulübe takas olarak vereceği belli oldu!.. Lig TV'nin haberine göre Beşiktaş, İsmail için Gaziantepspor'a paranın yanı sıra iki futbolcu verecek. Bu futbolcuların Serdar Kurtuluş ve Tomas Zapotocny olduğu öğrenilirken, Serdar'ın bonservisiyle, Zapotocny'nin ise kiralık olarak kırmızı siyahlı kulübe gideceği ifade edildi. Bu arada siyah beyazlı yönetim, Zapotocny'nin Gaziantepspor'a kiralanmasıyla yabancı defans oyuncusu arayışlarına da hız verdi!.. Yönetimin, Genoa'dan Matteo Ferrari, Metalist Kharkiv'den Papa Gueye ve Bayern Münih'ten Van Buyten ile temaslarını sürdürdüğü gelen haberler arasında. kaynak:maraton.com.tr | ||
![]() |
![]() | #206 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | serdar kiralık gitse de zapo bonservisi ile gitse daha iyi olur ben serdar kurtuluştan ümitliyim | ||
![]() |
![]() | #207 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ben de zapodan ümitliyim
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
![]() |
![]() | #208 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Yönetim en doğrusunu yapmış.Zapo'nun bonservisine az para ödemedik.Serdar Kurtuluş'ta orada belki kendini bulur , formanın değerini anlar.Böylece yabancı kontenjanıda açılmış olur.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #209 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | İnşallah Gueye Yada Van Buyten OLur .. Yine Saçma Sapan Seric,Gordon,Diatta Tarzı Adam AlmazLar .. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |