![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HAdi hayırlısı olsun, işallah tutar ve kalıcı olur.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| |
| | #3 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Ümit Milli takımda bir kaç kez izledim. Yetenekli çocuk, umarım Beşiktaşta oynamayı kaldırabilir. Ve bölgesinde fayda sağlayabilir. | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | İsmail Köybaşı Beşiktaşlı oldu Beşiktaş, uzun süredir transfer etmek istediği Gaziantepsporlu İsmail Köybaşı ile her konuda anlaştı. Siyah-beyazlıların genç futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. NTV Spor Güncelleme: 22:23 TSİ 24 Haziran. 2009 Çarşamba İSTANBUL - Gelecek sezon Turkcell Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Beşiktaş, sol kanadına takviye yaptı. Siyah-beyazlılar bir süredir görüştüğü Gaziantepspor'un 20 yaşındaki sol beki İsmail Köybaşı ile her konuda anlaştı. Siyah-beyazlıların İsmail Köybaşı ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Gaziantepspor'a ödenecek bonservis bedeli konusunda net bir açıklama yapılmazken, Beşiktaş'ın Köybaşı için bir miktar para ve genç bir futbolcuyu Gaziantepspor'a vereceği ifade edildi. | ||
| |
| | #5 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hele şükür ya.Hayırlı uğurlu olsun | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Hadi hayırlısı.Deli'yi kesmesi dileğiyle...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
| |
| | #10 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gözümüz aydın çok sevindim açıkcası şimdi sırada inşallah sezer öztürk ve murat ceylan olursa yurt içi transferini hayırlısıyla tamamlamış oluruz..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |