![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayırlı oLsun..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| |
| | #3 | ||
| Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hayırlı olsun Beşiktaş'ımıza...Gerisi gelecek inşallah..Çok yakında..
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi hayırlı olsun
__________________ | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() | İsmail'i beğenirim, alınmasına sevindim, ama yine de o mevkiide sorunlar yaşayabiliriz, Ş.Ligi için Üzülmez-İsmail ikilisi yetmez bence...Rıdvan'da gelecek vaadeden bir oyuncuymuş, gerekli bi yere de alındı zaten, umarım çok uzun yıllar bu kulübe hizmet eder...Nihat için fazla bir şey demeye gerek yok, çok ihtiyacımız yoktu ona ama yine de Nihat Nihat'tır, elbette sakatlıklarından dolayı eski Nihat değil ama yine de ondan faydalanabiliriz... | ||
| |
| | #7 | ||
| .:::::BeŞiKtAşK:::::. ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ismail köybaşı hayırlı olmak kartala XD ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
| |
| | #9 | ||
| Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Fanatik de bu transferi geçti.Ama 3 futbolcu artı bir miktar para dan bahsediyor.İnşallah önümüzdeki sezon ihtiyacımız olacak olan adamalrı göndermemişlerdir.Cuma günü kimin gideceği acıklanacakmış...
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayırlı olsun Gerken bir transferdi | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |