![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ahmet köksal nur içinde yatsın..iyi bir teklif gelirse neden satılmasınlar ki..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | ya boboyla ne alıp veremediğiniz var yönetim nedir bu satma telaşınız gitse sanki süper yıldız alcaksınız | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BoBo işi Sıktı artık her gün yeni bir haber ne olacaksa olsun bitsin artık | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | bobo bu saatten sonra da top oynayamaz bizde adamın kafası nasıl karışık bu sene satılırsa iki taraf için de iyi olacaktır
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben gitmesinden yana değilim Yerine gelecek kişi muhtemelen utaka Utaka'da kim oluyor Bobo kat kat iyidir bence Yerine kendisinden daha üstün bir golcü ve cazip bir teklif gelmediği sürece satılmamalı Konu Asi Ruh tarafından (26-06-2009 Saat 09:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | satılınca daha iyisini mi alacaklar sanmıyorum | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Utaka orta saha oyuncusu benim kadarıyla.Bobo-Utaka yorumunu anlayamadım fazla.Bobo,1 yıl daha elde kalmalı.Şamp.Lig'inde fiyatı artabilir.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |