![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya bu boboyu begenmeyen adamlara bi lafim var bunu isteyen kulupler malmida besiktastan sadece boboyu istiyorlar bence bikere daha dusunun sizmi anlamiyorsunuz bu futbolcudan yoksa boboyu isteyen kluplermi oturup biraz dsunun bence bukadarmi rezillik olur kardesim 1 2 mac oynamismis konusturucaniz adami zorla
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar yapmayın fabiano bobo karşılaştırması... komik bnce fabiano dnya çapında yetenek sahibi bi yıldız.bobo attığı bi iki önmli golle akılda kalan bna gre futbol adına çok da bi yetenek taşımayan bi oyuncu.gitmeli bunu iki senedir sölüyorum.en azından para kazanalım...
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() |
![]() | #33 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #34 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | isteyenlerde bastırmıyolar ne yazıkki bakın medyanın abartmış haliyle bile 2 günde kayboluyo trannsfer haberleri.alternatif bir forvet...
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | 7-8 arası verin gitsin ya adam bu kadar dedikodudan sonra oynayamaz ya ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | oynar oynar geçen senede ondan önceki senede olmştu böyle haberler ama bobo yetersiz mesela bobo gönderilse onun yerine mutu gudjonsen veya saha gelse iyi olmazmı hani bobo tamam idare ediyor iyi diyelim ama anlatmak istediğim beşiktaşın forvet hattını çok kaliteli hale getirmekki bu anca bu şekilde olur düşünsenize mutu nihat yanyana oynıcak yanii
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herkes kancayı atıyor ama birtürlü yakalanmıyor ![]()
__________________ . | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Beşiktaş ile golcü futbolcu Bobo’nun yolları sonunda ayrıldı. Siyah beyazlı takımdaki ilk dönemlerinde göz dolduran, ancak geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen golcü futbolcu Yunanistan’a gidiyor. Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin de sistemine uymadığı için yönetimden satılmasını istediği Brezilyalı futbolcu, dün gece yapılan görüşmeler sonunda 5 milyon Euro’ya Olympiakos’a satıldı. Sambacı memnun Siyah beyazlı kulüpten ayrılmak istediğini önceki gün bir kez daha açıklayan Bobo ise, “Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin tercihine saygı duyuyorum. Ben de yeni bir heyecan yaramak istiyordum. Yunan kulübü bana çok iyi imkanlarla yaklaştı ve kabul ettim. Beşiktaş yönetimine de bonservisim konusunda gösterdiği anlayış için teşekkür ederim” diye konuştu. kaynak : hürriyet
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |