![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
İsmail Köybaşı´nın işini bitiren Beşiktaş, Gaziantep´in Brezilyalı yıldızı için de girişimlerini sürdürüyor. Tek sorun Matias Delgado´nun bir türlü elden çıkarılamaması... ![]() Transferde iki bombayı arka arkaya patlatan Beşiktaş hız kesmiyor... Gaziantepspor’un Brezilyalı yıldızı Tabata için girişimlerini sürdüren Siyah-Beyazlılar bu oyuncuyu da kadrolarına katma yolunda büyük çaba sarfediyor. Ancak burada Kara Kartal’ın elini kolunu bağlayan bir durum sözkonusu. Sambacı’ya imza attırabilmesi için yabancı kontenjanının boşaltılması gerekiyor. Yönetim, teknik direktör Mustafa Denizli’nin de çok sıcak bakmadığı Matias Delgado’yu elden çıkarmanın planlarını yapıyor. Talibi var ama... Ancak Arjantinli yıldıza herhangi bir resmi teklif yapılmaması Tabata transferinin önünü tıkıyor. Bu oyuncuya talip olan Almanya’nın Hamburg ve Werder Bremen takımları, Delgado için beklenenden çok düşük bonservis bedelleri önermişti. Ayrıca Delgado’nun karın adalelerindeki problem yüzünden ameliyat olmak istemesi ve bıçak altına yatması durumunda sezonun ilk yarısını kaçıracak olması Siyah-Beyazlılar’ı düşündüren diğer önemli bir konu... | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | elimizde kaldı Delgado ya ![]()
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | delgado giderse yabancı kontenjanını tabayla doldurmak gereksiz | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynısını yazacaktım katılıyorum daha kaliteli bir isim alınmalı.. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eğer illa delgadoyu gönderecekse yönetim Lucho gonzalezi getirsin yoksa Delgado kalsın | ||
![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |