![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #23 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Alıntı:
![]() şimdi hangisine mail atsam acabaaa ![]() ![]() ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | |||
![]() |
![]() | #25 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | artık kardeş sitelerle anlaşıp güç olmamız lazm..mesela yeni açılan (beşiktaşlı herşey kutsaldır site reklamı yok) bu tür sitelerle anlaşıp güç birliği yapmak laızm | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hayır gazeteyi almayalım diyoruzda siz alıyormuydunuzki,çok uzun zamandır fotomaça elimi bile sürmedim.Mail atmak mantıklı ama herkezin aynı metini göndermesi çok iyi olur,herkez karar versin,uygulamak kolay..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bırakalım bu boş işleri, iş bizim yönetimde bitiyor, genel çaplı bir toplantı yapılacak, tüm sporcular ve teknik heyetin de katıldığı, medyanın işleyiş şeklinden haberi olmayanlara bu analatılacak ve ortak bir strateji geliştirilecek, sonuç olarak medya ters köşeye yatırılacak... en ufak bir başarısızlıkta ağzını açmış arslan gibi bekleyen bir medya ordusu var karşımızda, bu yapılmazsa ne kadar mail atarsak atalım hiçbir işe yaramaz... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |