![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | basının koLpalıklarından oLabilir.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ybaşkan ve yönetim kurulunun genel 5 yıllık icraatlerine baktığımızda çöoğunlukla eleştirmişimdir, hala da eleştiriyorum(zan olayı bana göre bir hatadır, zan'ın amanaman bir oyuncu olmasından değil, aynı fiyattan anlaşabilecekken bu opsiyonu kullanmamanız ve sonra fiyat görüşmek için çağıdık açıklamanız) ama muhalefetten birilerinin çıkıp fırsat kollarcasına açıklamalar yapmasına akıl sır erdiremiyorum, kongrelerde elinizi taşın altına sokmayan bbir muhalefet bu tür vakalarda çıkıp camiaları karıştıracak açıklamalar yapamaz, yaparlarsa da yandaşçı bulamazlar, bana sorsalar demirören yönetiminin ocak ayında gitmesini isterim, yerine gelebilecek çok daha donanımlı insanlar var çünkü ama birilerinin çıkıp fırsat kollarcasına açıklamalar yapması şık olmuyor... | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | böyle bir yazı ile medyanın karşısına çıkmak asıl ihanettir bu konuşmalar seni küçültür aklınca beşiktaşın haklarını savunuyorum ayakları yapmana gerek yok sus ki herkes seni bir şey biliyor sansın
__________________ . | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Şu ana kadar 101 oyuncunun ismi basına yansıdı ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |