![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepsi KOLPA HABER.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | EE Yuh artık Bu kartalhabere..Paylaşmayın şu ş.refsizlerin haberlerini.. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaslar Bu tarz haberlere inanmayın ve sakin olun baskan elinden geleni yapıp bitirecek işi | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ferrari gelsin yabancı transfer biter bnce türkte gurbetçi alınıyormuş sanırım o transferlerden sonra transfer yapıcağımızı sanmıyorum ben çok ekstrim bi durum olmazsa tabi bobo fln gitmezse
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bir futbolcuyu getirmek için Başkan on defa dışarı çıkar mı ya? Galatasaray da Haldun tek başına alıp geliyor. Bizdeki Süpermario gidince işleri daha da bozuyor başkan toplamaya gidiyor.. İtibar nerde kaldı!... Nasıl bir iş bu anlamadım.. Madem İtalya ya kadar gidiyosun bari adam gibi birini al... Ferrariyle Fordla olcak iş değil bunlar..
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |